Fysioterapeut

Hilde Løset Myrvang

Fysioterapeut Hilde Løset Myrvang var ferdig utdannet i Nederland i 2003. Hun har 13 års erfaring med god og bred kunnskap om muskel og skjelett problematikk. De siste 11 årene har hun jobbet som privatpraktiserende fysioterapeut i Bærum. 

 

Hilde har kurset seg videre i Red Cord training, Helse og Miljø på arbeidsplassen, nålebehandling, smertebehandling og Medinsk Treningsterapi.  

I tillegg til å ha god kunnskap innen generell muskel og skjelett problematikk,  har hun de siste årene spisset sin kompetanse mot faget kvinnehelse og tatt videre utdannelse i dette.  Gravide, bekkenrelaterte plager og kvinner med bekkenbunnsproblematikk er noen har hovedområdene hun har stor kompetanse innen. 

I tillegg til å være fysioterapeut er Hilde utdannet pilates instruktør gjennom Elixia. Hun har også tatt en fordypning i gravid og mor/barn pilates  på Pilates Room. Hilde holder grupper i Gravid Pilates og Pilates og Baby på Actic Sandvika. Se mer informasjon under gruppetimer eller www.pilatesogbaby.com

Hun er også lang erfaring som gruppetreningsinstruktør for Elixia i cardio energy/høypuls og step timer.

Hilde sin visjon er å få mennesket mer aktivt i hverdagen og å bedre sin bevissthet rundt egen kropp. Endring av fysisk aktivitet og trening er derfor en viktig del av behandlingen.  

Fysioterapi er et fag der mennesket i sin helhet må tas i betraktning. God kommunikasjon er  nødvendig for å få et godt resultat av behandlingen. 

Når det gjelder store og små plager kan du komme til Hilde. Hun vil sammen med deg finne ut av veien videre slik at du raskt kan få en bedre mestring av hverdagen.  Hun har ikke tilskudd fra kommunen, så du trenger ingen rekvisisjon fra din fastlege.

 

For booking av gruppetimer se informasjon på vår hjemmeside og gå inn under "Tjenester".  

Se også info på www.actic.no/sandvika

  • Facebook - White Circle

© 2017 Sandvika Aktiv