Kiropraktor
Vivienne Erika Locke

Kiropraktor Vivienne Erika Locke

Kiropraktor Vivienne Erika Locke har over 15års erfaring som primærkontakt innen muskel- og skjelettlidelser. Etter endt studie, brukte hun de neste ti årene som eier og behandler av to klinikker i Hallingdal og Valdres. I 2015 var det på tide å flytte tilbake til hjemtraktene i Bærum. Vivienne er medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF) og sitter i styret til idrettskiropraktikk (KIRO).

Utdannelse og tidligere erfaring:

Vivienne har sin Mastergrad innen kiropraktikk fra Macquarie University i Sydney i 2006. Siden den gang har hun tatt flere kurs innen nevrokiropraktikk og funksjonell rehabilitering. Dette har gitt henne solid faglig kompetanse innen behandling av alt fra svimmelhet, hodepine, krystallsyke, idrettsskader og kroniske leddplager.

Tidligere har Vivienne drevet med toppidrett og har vært svømmer på nasjonalt nivå.  Kombinert med hennes generelle lidenskap for fysisk aktivitet og friluftsliv, har dette hatt en sentral rolle i å forme hennes visjon i jobben. 

'Det er ved å se hele mennesket at man får en dypere forståelse for hvilke unike utfordringer hver og en har. Sammen kan vi finne fram til det mest effektive behandlingsforløpet som vil gi deg  forutsetningene for at du skal kunne oppnå dine mål'

 

Vivienne er primærkontakt innen helse med både sykemelding- og henvisningsrett. Du trenger ikke henvisning fra din fastlege for å få time. 

Kontakt Vivienne på telefon: 91333747