top of page

Kiropraktor
Vivienne Erika Locke

948A949B-2C32-4B4B-A2E7-163F7F0AB0C4_1_105_c.jpeg

Kiropraktor Vivienne Erika Locke har lang erfaring i kiropraktoryrket. Etter endt studie, brukte hun ti år i Hallingdal og Valdres som eier og behandler på to klinkker. I 2015 var det på tide å flytte tilbake til hjemtraktene i Bærum. Vivienne er medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF) og sitter i styret til idrettskiropraktikk (KIRO).

Utdannelse og tidligere erfaring:

Vivienne har sin Mastergrad innen kiropraktikk fra Macquarie University i Sydney i 2006. Siden den gang har hun tatt flere kurs innen nevrokiropraktikk og funksjonell rehabilitering. Dette har gitt henne solid faglig kompetanse innen behandling av alt fra svimmelhet, hodepine, krystallsyke, idrettsskader og kroniske leddplager.

Tidligere har Vivienne drevet med toppidrett og har vært svømmer på nasjonalt nivå.  Kombinert med hennes generelle lidenskap for fysisk aktivitet og friluftsliv, har dette hatt en sentral rolle i å forme hennes visjon i jobben. 

'Når du ser hele mennesket, får du en dypere forståelse for hvilke unike utfordringer hver og en har. Det hjelper til å finne fram til det mest effektive behandlingsforløpet som vil gi de beste forutsetningene for at du skal kunne levet livet slik du ønsker'

 

Vivienne er primærkontakt innen helse med både sykemelding- og henvisningsrett. Du trenger ikke henvisning fra din fastlege for å få time. 

Kontakt Vivienne på

Mobil: 913 33 747

Mail: locke.viv@gmail.com

bottom of page