top of page

Kiropraktor
Marie Almli Luneborg

Marie Almli Luneborg har stor interesse for mennesker, og har stor tiltro til kiropraktisk behandling kombinert med trening for å redusere smerter og styrke kroppen. Maries interesser er nakke- og rygg problematikk, hodepine, kjeve, skulder og ben plager samt en spesiell interesse for behandling av spedbarn/barn og gravide.

 

Marie er medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF), har fem års utdannelse fra Angelo European University College i England, og skrev sin masteroppgave om kiropraktisk behandling av spedbarn. Hun har tatt kurs i bruk av dry needling og trykkbølgebehandling. Behandlingen består av manipulasjonsbehandling, mobilisering, triggerpunkt-/bløtvevsteknikker, traksjonsbehandling, trykkbølgebehandling og/eller dry needling. 

 

Marie er selv veldig aktiv, og fysisk aktivitet er viktig for henne. Hun bruker en rekke teknikker og tilnærminger for å skreddersy behandlingen til hver enkelt pasient, og jobber tett med pasientene for å oppnå deres helsemål. Marie tror på en helhetlig tilnærming til behandling og fokuserer på å identifisere og behandle årsaken til smerte og ubehag, i tillegg til å lindre symptomer. 

Du trenger ikke en henvisning fra fastlegen din for å bestille time hos Marie. Med sykemeldingsrett og henvisningsrett til bildediagnostikk og spesialister, er hun klar til å utarbeide en skreddersydd behandlingsplan som passer akkurat for deg.

Kontakt Marie på

Mobil: 974 20 440

Mail: marie_almli@hotmail.com

bottom of page