top of page

Fysioterapeut
Lene Mørk Mollum

26430081-FDFD-4B18-BBF5-2DC1B9592B7A_1_105_c.jpeg

Fysioterapeut Lene Mørk Mollum har 14 års erfaring som fysioterapeut, og har spesialisering som psykomotorisk fysioterapeut. Hun har lang og bred erfaring med belastningsskader, livsstilsendring og sammensatt smerteproblematikk, som krever en helhetlig, faglig vurdering og oppfølging. 

 

Utdannelse og erfaring

Utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo i 2004,  Personlig trener og kostholdsveileder ved Norges Idrettshøyskole fra 2006, Psykomotorisk fysioterapeut fra Høyskolen i Oslo. Hun har også kurs i Triggerpunktbehandling med og uten nåler, Medisinsk grunnkurs, Gruppeinstruktør- og Pilatesinstruktørkurs,

 

Lene har jobbet 12år med livsstilsendring ved NIMI Ringerike. Der fokuset er riktig oppfølging av belastningslidelser og sammensatt problematikk, for å muliggjøre en aktiv livsstil og frihet til å leve det livet man drømmer om. Hun har jobbet som gruppeinstruktør siden 1997, og utdannet seg til Pilatesinstruktør i 2005. 

 

Hun er generelt en aktiv sjel, som liker tanken om at opplevelsen av en sterk og frisk kropp, har stor påvirkning på hvordan vi har det og hvor mye stress vi tåler. På samme måte som stress og spor i kroppen etter vonde opplevelser kan gi oss en opplevelse av en kropp som «ikke virker» som vi ønsker. Med sin erfaring og kompetanse vil hun kunne vurdere hvilken tilnærming som vil gi deg best resultat. 

Psykomotorisk fysioterapi: Har du langvarig smerteproblematikk, der du opplever at mye er blitt forsøkt uten vedvarende bedring, og/eller sliter du med hodepine, svimmelhet, uro, angst eller depresjon, kan det hende psykomotorisk fysioterapi er riktig for deg. I denne behandlingen forsøker vi å se kroppen og det livet man har levd/lever i en sammenheng, mer enn å behandle en skade/plage isolert. 

 

Fysioterapi: Har du muskel-/skjelettsmerter som har oppstått gradvis eller plutselig, gjelder det å finne veien tilbake til en sterk og velfungerende kropp – både for å hjelpe kroppen å reparere seg selv, men også for å unngå nye og kanskje større skader/plager. Lene kan hjelpe deg på veien tilbake til det livet du ønsker å leve.

 

Har du utfordringer med overvekt? Lene vet veldig godt at en slik problematikk handler om så mye mer enn bare å «trene mer og spise mindre». Hun jobber ut fra en helhetlig tilnærming for å sammen med deg finn ut hvor utfordringene ligger. Dette er et spennende felt der hennes 12års erfaring kan komme deg og din prosess til gode.

 

Kontakt Lene

Epost: fysio.mollum@gmail.com

Mobil 92 48 46 71.

bottom of page