Kiropraktor

Vivienne Erika Locke

Kiropraktor Vivienne Erika Locke tok sin Mastergrad innen kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney i 2006. Siden den gang har hun brukt ni år på å bygge opp to egne klinikker i Hallingdal og Valdres før hun flyttet tilbake til hjemtraktene i Bærum. 

 

Å jobbe ute i distrikts Norge har gitt henne solid erfaring med et bredt spekter plager som kan treffe i alle aldre. Samtidig har hun hatt mulighet til, og hatt godt nytte av å samarbeide på tvers av fagretningene. 

 

Tidligere har Vivienne drevet med toppidrett og har vært svømmer på nasjonalt nivå.  Kombinert med hennes generelle lidenskap for fysisk aktivitet og friluftsliv, har dette hatt en sentral rolle i å forme hennes visjon i jobben. 

Ved å se hele mennesket får man en dypere forståelse for hvilke unike utfordringer hver og en har. Sammen kan vi finne det mest effektive behandlingsforløpet som vil gi de beste forutsetningene for at du skal kunne leve livet optimalt

 

Vivienne er primærkontakt innen helse med både sykemelding- og henvisningsrett. Du trenger ikke henvisning fra din fastlege for å få time. 

Kontakt Vivienne på telefon: 91333747

  • Facebook - White Circle

© 2017 Sandvika Aktiv