top of page

Kiropraktor
Elisabeth Gløersen Prøsch

(I permisjon)
E7145849-A7FA-4A86-A932-68ADE48117D8_1_1

Elisabeth Gløersen Prøsch har 12 års erfaring som kiropraktor og har tatt en spesialisering innen muskelskjeletthelse for barn og unge. Hun startet SandvikaAktiv i 2016 sammen med sin kollega Hilde. Elisabeth har stor interesse og faglig innsikt i kiropraktisk behandling.

 

Utdannelse og tidligere erfaring:

Elisabeth er utdannet kiropraktor fra Anglo-European College of Chiropractic i England 2011, og 

fikk i 2017 også en Mastergrad innen muskelskjeletthelse for barn og unge ved Bournemouth University/Anglo-European College of Chiropractic (BU/AECC). Elisabeth er medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF) og sitter i styret i Norsk Forening for Barne - og Ungdomskiropraktikk. Hun har også tatt flere kurs innenfor klinisk nevrologi (bl.a. behandling av svimmelhet derav krystallsyken) og behandling av idrettsskader.

 

Elisabeth jobbet 2014 -2017 i det medisinske støtteapparatet for Toppserielaget Stabæk Fotball kvinner.

Hun er også en friluftsentuiast, og er aktiv innen langrenn og utraløp. I tillegg er hun mor til to barn.

Visste du at stress påvirker muskler og skjelett? Dette er noe av det Elisabeth kan hjelpe deg med.

 

I tillegg til plager relatert til rygg og nakke, har Elisabeth stor interesse for og faglig innsikt i kiropraktisk behandling av ankler, knær, hofter, skulder, albue og håndledd. 

 

Hennes visjon er "et liv i bevegelse" og fysisk aktivitet og trening er derfor en viktig del av hverdagen. 

 

Enten du er barn eller voksen, om det gjelder store eller små plager kan behandling hos Elisabeth hjelpe deg, slik at du kan fokusere på det du ønsker i hverdagen. Du kan komme til Elisabeth uten rekvisisjon fra din fastlege. Hun har sykemeldingsrett og henvisningsrett til røntgen og spesialister. Hun vil finne en god behandlingsplan for deg!

 

bottom of page