top of page

Fysioterapeut
Hilde Løset Myrvang

3866C528-6A79-4162-81D7-BB250B06AFC8.heic

Fysioterapeut Hilde Løset Myrvang var ferdig utdannet i Nederland i 2003. Hun har lang erfaring med god og bred kunnskap om muskel og skjelett problematikk. Siden 2005 har hun jobbet som privatpraktiserende fysioterapeut i Bærum. 

 

Hilde har kurset seg videre i Red Cord training, Helse og Miljø på arbeidsplassen, nålebehandling, smertebehandling og Medinsk Treningsterapi.  

I tillegg til å ha god kunnskap innen generell muskel og skjelett problematikk,  har hun de siste årene spisset sin kompetanse mot faget kvinnehelse og tatt videre utdannelse i dette.  Gravide, bekkenrelaterte plager og kvinner med bekkenbunnsproblematikk er noen har hovedområdene hun har stor kompetanse innen. 

I tillegg til å være fysioterapeut er Hilde utdannet pilates instruktør gjennom Elixia hvor hun har lang erfaring som gruppetreningsinstruktør i cardio energy/høypuls og step timer. I tillegg har Hilde tatt en fordypning i gravid og mor/barn pilates  på Pilates Room. Hilde holder grupper i Gravid Pilates og Pilates og Baby på Pranahuset i Sandvika. Se mer informasjon under gruppetimer eller www.pilatesogbaby.com

Hilde sin visjon er å få mennesket mer aktivt i hverdagen og å bedre sin bevissthet rundt egen kropp. Endring av fysisk aktivitet og trening er derfor en viktig del av behandlingen.  

Fysioterapi er et fag der mennesket i sin helhet må tas i betraktning. God kommunikasjon er  nødvendig for å få et godt resultat av behandlingen. 

Når det gjelder store og små plager kan du komme til Hilde. Hun vil sammen med deg finne ut av veien videre slik at du raskt kan få en bedre mestring av hverdagen.  Hun har ikke tilskudd fra kommunen, så du trenger ingen rekvisisjon fra din fastlege.

​​

bottom of page