Kiropraktor

Rafael Mathisen

C80B45BF-9B49-4F5A-A060-D16835F968F9_1_2

Rafael Mathisen har jobbet som kiropraktor i nærmere fem år og har spesialkompetanse  innen utredning og behandling av krystallsyke, samt andre årsaker til svimmelhet. I tillegg har han rikelig erfaring med behandling av nakke- og ryggsmerter og behandling av idrettsskader.

Ved utredning og behandling av svimmelhet benyttes det VNS-briller (videonystagmoskopi-briller), som gir detajert informasjon om underliggende årsak. Dersom det er behov eller ved langvarig svimmelhet andvendes det vestibulær rehabilitering.

Utdanning:

Rafael tok sin mastergrad i kiropraktikk fra Anglo-European College of Chiropractic i England i 2016. I forkant av kiropraktutdanningen studerte han i to år Fysisk aktivitet og Helse på Norges Idrettshøgskole. Etter endt studie har han tatt en rekke kurs innenfor svimmelhet, smertevitenskap, behandling av barn/spedbarn, idrettsskader m.m.
 

I flere år har Rafael vært medisinsk ansvarlig for Luka Fotballklubb i Oslo. I tillegg til dete har han   mangeårige bakgrunn som utøver fra toppidrett i både fotball og volleyball, samt erfaring fra styrketrening, alpinsport, tennis og golf. Dette har gitt ham en svært bred og dyp forståelse av idrettbelastninger og skader som kan oppstå.

 

Rafael er medlem av norsk kiropraktorforening (MNKF), og du trenger ikke henvisning fra din fastlege for å få time. Som primærkontakt har Rafael i tillegg henvisningsrett og mulighet til å sykemelde.